Mikhail Ryabko in Amsterdam 2017

INTERNATIONAAL SYSTEMA SEMINAR MET MIKHAIL RYABKO IN AMSTERDAM

Een bijzonder en zeer speciaal evenement voor de eerste keer in Nederland, een Systema seminar met Mikhail Ryabko in Amsterdam. 30 september – 1 oktober, twee dagen in het gezelschap van een van de grote meesters en leraar van het Systema, Mikhail Ryabko. Dit allemaal in één van de mooiste culturele stad in de wereld, Amsterdam, met haar grachten en de wereldberoemde musea en historische bezienswaardigheden.

INSTRUCTEUR:

Mikhail Ryabko begon met trainen op vijfjarige leeftijd en werd toen hij vijftien was betrokken bij militaire acties. Hij werkte bij de Veiligheidsdienst van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en trainde de bodyguards van de Minister. Mikhail was een tactische commandant van gijzelaar-reddingsteams, contra-terroristische operaties, en gewapende criminele neutralisatie. Hij woont in Moskou, heeft de rang van kolonel en was een assistent van RF-Procureur-Generaal. Hij is een veteraan van militaire acties, is betrokken geweest bij talrijke militaire campagnes en heeft vele medailles en onderscheidingen van de overheid en van de Russisch-Orthodoxe Kerk in ontvangst genomen. Als Master Teacher van Systema houdt hij zich bezig met het  trainen en opleiden van studenten.

TOPIC: WORK IN LIMITED SPACES

Werken in beperkte ruimtes, de ruimte kan beperkt zijn maar niet jouw acties! Mikhail laat ons zien hoe te werken op momenten waarop we in de meest nadelige posities zitten en wanneer er weinig of geen ruimte is om te bewegen. Onzichtbaar, bliksemsnel en efficiënt, een unieke seminar met de meester van Systema.

Dit is een seminar die je niet wilt missen!

AMSTERDAM:

Naast deze geweldige seminar met de grootmeester van Systema is Amsterdam een geweldige stad om te bezoeken. Het is echt de moeite waard om Amsterdam te ontdekken alleen, met je partner of familie. Er is een breed scala aan attracties voor recreatieve en culturele bezienswaardigheden in Amsterdam. Bezoek het wereldberoemde Rijksmuseum en het Van Gogh museum. Shop till you drop in modieuze kleding winkels, dwaal de hele dag in levendige rommelmarkten, kleurrijke bloemmarkten en ontdek de schatkamers van historisch Amsterdam vanaf de grachten.

Meer informatie over wat te doen in Amsterdam >>>

Video’s over Amsterdam >>> 

ROOSTER:

Zaterdag  30 september: 11.00-13.30 uur / 14.30-17.00 uur (registratie 10.00 tot 11.00 uur)

Zondag 1 oktober: 10.00-13.00 uur / 14.00-16.00 uur (registratie 9.30 tot 10.00 uur)

SEMINAR TAAL:

Engels en Russisch

(De vertaler spreekt vloeiend Engels en Russisch en is een ervaren Systema beoefenaar)

DEELNEMERS:

Wij verwelkomen iedere persoon – van beginners tot gevorderden – die willen leren en groeien in de krijgskunst. Er is geen voorkennis vereist (als je de kans hebt kijk dvd’s van Mikhail Ryabko of Vladimir Vasiliev). Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn.

DINGEN DIE JE NODIG HEBT:

Zaal / indoor schoenen, training mes, training kleding, extra t-shirt en warmhoud kleding voor in de pauzes.

ETEN EN DRINKEN

Tussen de middag hebben we een pauze van een uurtje. Er is dan de mogelijkheid om in de kantine of buiten wat te eten en te drinken. Je kunt je eigen lunch en drinken meenemen of je kunt wat in de kantine kopen.

LOCATIE:

Sportcentrum Universum (USC)
Science Park 306
1098 XH Amsterdam

Het Sportcentrum Universum is makkelijk bereikbaar via auto of openbaar vervoer. Zie voor mogelijkheden de website van het Science park (in Engels) link >>>

HOTELS & HOSTELS

De meeste Hotels en Hostels in Amsterdam Centrum en de seminar locatie zijn heel goed bereikbaar via openbaar vervoer. Dat geldt ook voor de verbinding tussen het vliegveld Schiphol naar Amsterdam Centraal Station. Kom je met de auto, houd er dan rekening mee dat het parkeren in Amsterdam Centrum lastig en duur kan zijn. Kijk voor parkeren in Amsterdam naar (P+R) of een hotel met parkeer gelegenheid.

Hotels in Amsterdam booking.com Hotels

Hostels in Amsterdam booking.com Hostels

Parkeer uw auto aan de rand van Amsterdam en reis met openbaar vervoer naar het centrum. Parkeren + Reizen link

REGISTRATIE:

Aanmelden gaat via deze webshop. Bij aanmelden kies je de dagen die je wilt komen en via het winkelwagentje kun je de gegevens invullen en betalen. De betaling is mogelijk via bank, Ideal, Mister Cash, Sofort Banking, Credit Card en Paypal.

Lees voor de aanmelding de disclaimer (zie tabblad op deze pagina). Print deze uit, vul deze in en geef deze af bij de registratie voor het seminar.

We rekenen bij annulering na aanmelding en betaling 10% annuleringskosten.
Annulering (en terugbetaling) na 1 september 2017 is niet mogelijk, maar u kunt een andere persoon uw plaats laten innemen.

SEMINAR PRIJS:

Soort Datum Hele Weekend Zaterdag en Zondag
Vroeg boek korting tm 30 juni 2017 160 euro 90 euro
Standaard Seminar tm 24 sept. 2017 200 euro 130 euro
Cash op het Seminar na 24 sept. 2017 220 euro 160 euro

Prijzen en tijden zijn onder voorbehoud er kunnen hier geen rechten aan ontleend worden

 

SEMINAR T-SHIRT

Sport T-shirt, lichtgewicht en voelt zeer comfortabel. Het shirt is vochtabsorberend, sneldrogend, kleurbestendig, rekbaar, en uv-bestendig. De print is in het shirt verweven zodat het onderdeel van de stof is.

Het seminar shirt is beschikbaar in twee kleuren, lichtblauw en zilver melange.

Zorg ervoor dat u uw T-shirt in de juiste maat en kleur krijgt. Pre-order nu en uw producten zullen op het seminar voor u klaar liggen.

Speciale Pre-order prijs 16,-
(Op het seminar € 20,-)

UNIQUE SEMINAR SHIRT ONLY AVAILABLE FOR SEMINAR PARTICIPANTS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *